22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taksicilere şehir rehberi hazırlanıyor

ANTALYA’DA TAKSİCİLERE ŞEHİR REHBERİ HAZIRLANIYOR

Kepez Belediyesi bölgesindeki taksi duraklarına modern bir kimlik kazandırırken, şimdi de taksici esnafı için “şehir rehberi” hazırlatıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Otogar Taksi Durağı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Taksici esnafı, daha önce de kendilerini ziyaret eden Tütüncü’yü bir kez daha aralarında görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bir saate yakın süren ziyarette taksici esnafı, yaşadıkları mahallelerdeki tapu ve kat artışıyla ilgili problemlerini dile getirdi. Taksici esnafına önem verdiklerini belirten Tütüncü, “taksi durakları, şehircilik noktasında bir kentin en önemli unsurlarından birisi. Seçim kampanyası döneminde, ilçedeki taksi duraklarının çağın gereklerine uygun bir şekilde modernize edebilmesini vaat ettik ve bu sözümüzün gereğini yaptık” dedi.

Şu ana kadar 7 taksi durağını modernleştirdiklerini belirten Tütüncü, “Antalya’nın en güzel taksi durakları Kepez’de bulunuyor. Plan ve program dahilinde ilçedeki taksi duraklarını modernleştirmeyi sürdüreceğiz. Taksici esnafı için büyük ihtiyaç olan şehir haritası hazırlatılacak. Bir kültür hizmeti olarak hazırlatılacak olan ve baskı süreci devam eden şehir rehberi, ilçedeki tüm taksici esnafına dağıtılacak” diye konuştu.

ANTALYA’DA TAKSİCİLERE ŞEHİR REHBERİ HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 13:04:01
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 15:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?