22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taksicilerin müşteri kavgası: 1 yaralı

Antalya'da müşteri alma nedeniyle taksiciler arasında çıkan kavgada bir taksi sürücüsü bıçakla yaralandı. Yaralanan taksici, telefonla yakınlarını arayarak bıçaklandığını gözyaşları içerisinde anlattı.

Antalya'nın en işlek bölgelerinden Güllük Caddesi'nde, 2 taksici arasında müşteri alma nedeniyle tartışma yaşandı. İddiaya göre cadde üzerinde seyir halinde olan 07 T 3647 plakalı taksi sürücüsü Hasan A., müşteri almak için yol kenarına yaklaştı. Bu sırada yakında bulunan taksi durağında görevli diğer sürücü Uğur K., korsan olarak çalıştığı iddia edilen Hasan A.'ya tepki gösterdi. Taksiciler arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Uğur K. bıçağı ile Hasan A.'ya ait otomobilin lastiklerini patlattı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Uğur K. elindeki bıçağı Hasan A.'nın bacağına sapladı. Bacağındaki bıçaklanan Hasan A. ağlamaya başladı. Gözyaşlarını tutamayan sürücüyü, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

İlk yardım ekiplerinin müdahalesi sırasında cebinden çıkardığı telefon ile yakınlarını arayan sürücü, ağlayarak olayı anlattı. Çevrede bulunan vatandaşların şaşkın bakışları arasında telefonla aradığı yakınına, "Abi beni bıçakladılar. Güllük Caddesi'nin ortasında bıçaklandım. Hastaneye götürüyorlar" dedi.
Polis ekipleri, olayda kullanılan bıçakla birlikte yakalanan Uğur K. isimli zanlıyı gözaltına aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 11:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?