22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taksiciyi kelepçeleyip gasp ettiler

ALANYA'DA TAKSİCİYE GASP

Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 kişi, bıçak zoruyla gasp ettikleri taksicinin ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp ağzına bez soktuktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerindeki Alaaddin Taksi Durağı yakınlarında aynı durağa bağlı olarak çalışan Mevlüt Doğan'ın (50) kullandığı 07 H 0782 plakalı ticari taksiye binen ve Rusça konuşan 2 kişi, Tosmur beldesine gideceklerini söyledi. Tosmur'da bulunan Sultan Hamam arkasındaki boş araziye gelindiğinde zanlılardan birisi cebinden çıkardığı bıçağı Doğan'ın boğazına dayarken, diğeri ise yanındaki plastik kelepçeyle taksicinin ellerini kelepçeleyip, bağırmaması için ağzına bez parçası

soktu. Pantolon cebindeki 405 TL ve cep telefonunu alan zanlılar, Doğan'ı darp edip yüzünden ve boynundan bıçakla yaraladıktan sonra kaçtılar. Araçtan sürünerek çıkan Doğan'ı gören vatandaşlar polisi ararken, yaralı taksici çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen 20 yıllı taksi şoförü, ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Polis, olaya karışan zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 14:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?