1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taksiye binerken kalp krizi geçirdi

Manavgat ilçesinde, özel bir hastanede tedavi olmak için eşi ile birlikte yola çıkan Ayhan Özen isimli vatandaş, taksiye binerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Manavgat'ta Yapay Şelale yakınlarında bulunan Hızır Taksi'ye ait bir taksiye binmek üzereyken kalp krizi geçirerek ölen Ayhan Özen (66)'in cesedi iddialara göre cumhuriyet savcısının olay yerine intikal etmemesinden dolayı yaklaşık 1,5 saat kaldırımda kaldı.

Geçen gece mide şikayetiyle özel bir hastaneye gittiği iddia edilen ancak doktorun ameliyatta olmasından dolayı tedavi olamadan evine dönmek zorunda kalan Ayhan Özen, sabah saatlerinde eşi Sevim Özen ile birlikte yine özel bir hastaneye gitmek için Hızır Taksi durağına geldi. Özen, bir taksiye binmek üzereyken kalp krizi geçirdi.

Sevim Özen'in yardım istemesi ile birlikte esnaf ve vatandaşlar 112 Acil servise haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Özen, hayatını kaybetti.

Emniyet yetkililerinin savcılığa haber vermelerine rağmen savcının gelmediğini iddia eden Ayhan Özen'in yakınları, savcının gelmemesine tepki gösterirken ceset yaklaşık 1,5 saat kaldırımda kaldı. Ayhan Özen'in cesedi daha sonra Manavgat Belediyesi doktorunun kontrolünün ardından cenaze arabasıyla evine götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 11:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?