1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tamirciler Odası seçime hazırlanıyor

OTO TAMİRCİLERİ ODASI SEÇİMLERİ

Antalya Oto Tamircileri Odası Olağan Genel Kurulu’nun 14 Ocak 2010’da yapılmasına yönelik karar internet üzerinden yayınlandı.

Mevcut başkan Osman Koru ile, Koru’nun yönetiminde görev yapan İnci Oto Aksesuar’ın sahibi Mehmet Bucak arasında geçmesi beklenen Oto Tamirciler Odası seçimlerinde tarafların çalışmaları da hızlandı. Adaylardan Mehmet Bucak’ın iddiasına göre, odanın kayıtlı ve hala etkin olarak mesleğine devam eden bazı üyeleri, açık olarak kendisini desteklediği için mevcut Başkan Osman Koru tarafından cezalandırıldı. Bucak, “elimizde üye kayıt listesi var. Buradaki isimlerden bazıları Seçim Kurulu’na verilen hazirun listesinde gözükmüyor. Oysa bu insanların mesleki etkinliği devam ediyor. Hatta ben adaylığımı açıklayana kadar yönetimde görev alan da var” dedi.

Olayın peşini bırakma niyetinde olmadıklarını belirten Mehmet Bucak, daha sonra şunları kaydetti. “Üye arkadaşlar Başkan Koru’yu arayıp neden listede olmadıklarını sormuşlar. Böyle bir şey olamaz diye. O zaman üç seçenek var. Ya listede adlarını gösterecek, ya bunun bir hata olduğunu söyleyecek ki inanmayacağız. Ya da çıkıp ‘Evet sildim. Dikkatten kaçar sandım’ diyecek. Biz kimseyi kırmadan, demokrasinin gereği gibi bir seçim yapalım istiyoruz ama böyle giderse zor olacak. Bize yakışmayacak yollara gidiliyor.”

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 13:03:00
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 14:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan çetin IP: 85.110.35.xxx Tarih : 30.12.2009 12:51:58

ben odaya üye değilim fakat, arkadaşımın konuşmasına şahit oldum yanımda osman koru'yu aradı ve aldığı cevap öyle birşey olamaz diye bir cevap değildi. seçim kuruluna bildirdiklerini ve seçimde oy kullanacağını söyledi.. yani bu işler çamur atmayla yürüyor ama  önceki dönemlerde beraber çalıştığını birine böylesi bir çamur atmak yakışmıyor size.