1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tamirciler Odası'nda seçim startı

ANTALYA OTO TAMİRCİLER ODASINDA SEÇİM STARTI

Antalya Oto Tamirciler Odası başkan aday Mehmet Bucak, Yeşil Antalya Sanayi sitesinde esnaf ile buluştu.

791 kayıtlı üyesi bulunan Antalya Oto Tamircileri Odası başkanlık seçiminde, mevcut Başkan Osman Koru’nun yanı sıra, daha önce yönetimde bulunan ve bir süre önce istifa eden Mehmet Bucak’ta adaylığını açıkladı.

Mevcut başkan Osman Koru’nun kalesi diye bilinen Yeşil Antalya Sanayi Sitesinde basın ve kalabalık bir esnaf grubu ile kahvaltıda buluşan Mehmet Bucak, önce destekleri için esnafa teşekkür etti, ardından mevcut Başkan Osman Koru’ya, bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür etti. Esnafa, birlik, beraberlik ve teknoloji ile barışık bir yönetim sözü veren Bucak, özellikle mevcut yönetimin huzur hakkı ile ilgili duruşuna sitem etti. Teknoloji ve eğitim ile ilgili çalışmalarında yetersiz olduğunu belirten Bucak, yönetime geldiklerinde huzur hakkı almayacaklarını ve oluşan huzur hakkı bedellerini tamamen üyelerine yönelik hizmetlerde kullanacaklarını belirtti.

AB DESTEKLİ PROJELER

Oda üyelerimize çağın gerekliliği olan teknoloji ve eğitimi AB destekli projeler ile sağlayacağız diyen Bucak, “odamız siyaset üstü bir duruş sergileyecek, paranın ve kırgınlığın değil, birlik ve başarının adresi olacak, üyelerimizin yaşam ve çalışma standartlarını yükseltme dışında ranta birim tanımayacağız, kısaca esnafı ile barışık, eğitime, teknolojiye ve kardeşliğe açık bir yönetim olacağız” dedi. Mehmet Bucak, esnafın menfaatleri için hazırladığı projeleri kısa süre sonra açıklayacağını söyledi. Bucak daha sonra Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret ederek, destek vermelerini istedi.

ANTALYA OTO TAMİRCİLER ODASINDA SEÇİM STARTI
ANTALYA OTO TAMİRCİLER ODASINDA SEÇİM STARTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 16:53:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?