21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tan Sağtürk yunuslarla yüzdü

Ünlü balet Tan Sağtürk, bir gösteride dans etmek üzere geldiği Antalya'da yunuslarla birlikte yüzdü. Sağtürk, yunuslarla yüzmenin olağanüstü güzel bir duygu olduğunu söyledi. 

Bu gece Konyaaltı Beach Park'da sahneye çıkacak olan Tan Sağtürk, "Ayağımda küçük iki çatlak var ve ben bu nedenle bu gece az dans edeceğim. Haftaya daha büyük bir gösteri olacak. Yunuslarla birlikte olmak çok güzel ve çok keyifli. Bu arada dün benim doğum günümdü ve yunuslarla yüzmek çatlamış ayağıma terapi gibi geldi" diye konuştu. Bir gazetecinin Antalya Cezaevi'nde bulunan kardeşi Han Sağtürk ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine Tan Sağtürk, "Şu aralar sadece telefon ile görüşüyoruz. Henüz ziyaret edemedim. Ama ilerleyen günlerde kardeşimi ziyaret edeceğim" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2006 Cumartesi 20:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL GEYİKÇİ IP: 85.98.45.xxx Tarih : 20.07.2006 14:25:14
öncelikle geçmiş olsun tan bey.ben benimle dans edermisine katılan tek köçek erdal geyikçi.ogün yarışmada benimde ayağım sakatlanmıştı.ne yazıkki ama ben bunu sizlere söylemedim neyse geçmiş olsun diyorum sizinle bir gün aynı sahneyi paylaşmak isterim.nasıl bir danscı olduğumu o zaman aynı sahnede gösterirdim tüm dünyaya.saygılarımla erdal geyikçi köçek...........(::::=)