1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tapu sözü verdi

Seçim gezileri sırasında hem esnafı ziyaret edip hem de onlara projelerini açıklayan AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, kepezliler tapu sözü verdi.

Şelale Mahallesi’ndeki Hasret ve Altıntepe Siteleri sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, sorunları dinledi. Site sakinleri dolmuşlar az olduğu için ulaşım sorunu ve site yakınındaki baz istasyonlarından dolayı rahatsızlık yaşadıklarını söyleyerek Türüncü’ye, “ Hala tapusuz evlerde oturuyoruz, TBMM’nin gündemindeki tapu iptal davası ne ile sonuçlandı?” diye sordu.

Tütüncü ise tapu iptal davasının çözüldüğünü söyleyerek, “ Geçen hafta TBMM’de tapu davalarının iptaline karar verildi. Artık Kepezlilerin de tapuları olacak. Daha önce mahkemede sonuçlanıp iptal olan tapular da haklı görüldüğü için vatandaşa geri verilecek. Bu çalışmalar hakkında ilerleyen günlerde ayrıca bilgi verilecek.” dedi.

Toplantıya katılan bir bayanın üstünde “Kepez’e taze kan, Hakan” yazılı mutfak önlüğünü gören Tütüncü kadına “ Mutfaktan çıkmış gelmiş gibisin, işte biz de böyle bir mutfakta çalışıyoruz. Bu mutfakta sizin de yardımlarınız olursa ortaya lezzetli işler çıkar.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?