21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tapudan çıkan çifte gaspçı dehşeti

Antalya'da, tapu dairesinden aldıkları 25 bin YTL ile evlerine dönen bir doktor ve hemşire eşi, paralarını zorla almak isteyen gaspçı tarafından silahla vuruldu. Kimliği belirsiz gasp zanlısı parayı alamadan kayıplara karıştı.

Olay, Antalya'nın Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Sema Yazar Devlet Hastanesi 112 ambulansında görevli Doktor Kaan Aras (38) ve Akdeniz Üniversitesi'nde hemşire olarak çalışan eşi Kamile Aras (37), Tapu Dairesi'nde yapılan bir satışın ardından 25 bin YTL'yi çantalarına koyarak otomobilleriyle birlikte evlerine gitti.

Bu sırada apartmanlarının otoparkına otomobillerini park eden çiftin önünü kesen kimliği belirsiz bir kişi silahla çifti tehdit ederek paraları vermelerini istedi. Çiftin parayı vermeyi redetmesi üzerine gasp zanlısı elinde bulundurduğu silahla doktor Kaan Aras'ı göğsünden hemşire Kamile Aras'ı da kolundan vurdu.

Silahı olay yerine atarak paraları alamadan kaçmaya başlayan zanlı bu sırada yoldan geçen ve plakası alınamayan ticari bir taksiye binerek kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından özel bir araçla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis Ünitesi'ne kaldırılan doktor ve hemşire eşi tedaviye alındı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren Aras çiftinin hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 17:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?