16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Tarım danışmanlarına seminer

TARIM DANIŞMANLARINA 'TEKNİKTEN TEKNİĞE' SEMİNERİ

Logo Tarım A.Ş ve Tarım Danışmanları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Bitki Korumanın Temeli Bitki Besleme' başlıklı seminere 40'ı aşkın tarım danışmanı katıldı.

Tarım Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akbulut seminerde yaptığı konuşmada, Tarım Danışmanlığı sisteminin önemine dikkat çekerken, Logo Tarım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Irmak ise her geçen gün artan zorluklar içerisinde, bitkisel üretimin yürütülmesinde öncü konumunda olan Tarım Danışmanları'na, arazide edindikleri tecrübeleri aktardı.

Irmak, “Kaybolan Lezzetleri Geri Getiriyoruz sloganı ile yeni çeşitlerin peşindeki tohumcuların, fide ve fidan üreticilerinin, çiftçiye sattığı malzemenin sorunsuz ve çalıştığını görerek tahsilatını güvence altına almak isteyen zirai ilaç ve gübre satıcısı bayilerin, alıcısına malını beğendirmek ve zorlu koşullarda teslim etmek zorunda olan komisyoncuların, tüccarların ve yaş meyve sebze ihracatçılarının, paketledikleri ve tedarik ettikleri malların raflarında uzun süre kalitesini bozmadan dayanıklı kalmasını isteyen bununla birlikte tüketiciden şikayet duymak istemeyen süpermarket ve tedarikçi zincirlerinin sigortası olduğuna inandığımız bitkisel menşeli sıvı organik gübreleri güvenle kullanıma sunuyoruz” diye konuştu.

Tarım Ajansı Direktörü Birol Yıldız da seminerde 'Zaman Yönetimi ve Öncelikleri Belirleme'' konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Seminer sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

TARIM DANIŞMANLARINA 'TEKNİKTEN TEKNİĞE' SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 15:55:03
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 17:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?