15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tarım sektörü Growtech'de buluşuyor

TARIM SEKTÖRÜ ANTALYA'DA GROWTECH'DE BULUŞUYOR

Growtech Eurasıa Tarım Fuarı, 2 Aralık'ta Antalya Expo Center'da başlıyor.

Türkiye'de son dönemde ihracat atağına geçen tarım sektörü, son teknolojiler, yenilikler ve yeni ürünleri ile 10. Uluslararası Growtech Eurasia Fuarı'nda buluşmaya hazırlanıyor.

Tarımda son teknolojiler ile üretimin daha kaliteli ve verimli hale getirilmesine yönelik tekniklerin yanı sıra yeni ürünlerin de sergilendiği Growtech Eurasia, bu yıl Antalya Expo Center'da 25 bin metrekare alanda 500 üzerinde katılımcı firma ve 600'ü aşkın marka ile açılacak. Fuara, Türk tarım üreticilerinin yanı sıra Almanya,

Çin, İspanya, İngiltere, Fransa ve Hollanda başta olmak üzere yurt dışından da firmalar katılıyor.

ULUSLARARASI ANLAŞMALARA İMZA ATILACAK

Growtech Eurasia, Dış Ticaret Müsteşarlığı Koordinatörlüğü ve Antalya İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde düzenlenecek Alım Heyeti Programı'na da ev sahipliği yapacak. 30 Kasım- 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek programa, 35 ülkeden kurum ve kuruluş temsilcileri ile firma yetkilileri katılacak. ABD, Almanya, Avusturya, Azerbaycan,Bahreyn, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna, Bulgaristan,Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Ermenistan, Fas, Cezayir, Fransa, Hollanda, Irak,

İngiltere, İran, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Kazakistan, Kuveyt, Mısır, Özbekistan, Polonya, Rusya, Slovakya, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün Alım Heyetine katılımı beklenen ülkeler arasında yer alıyor. Programa katılan yabancı alıcılar kendilerine uygun Türk firmaları ile belirlenen zaman dilimleri içinde 'İkili Görüşmeler' yaparak anlaşma sağladıkları Türk firmalarıyla yeni ticari ilişkiler kuracaklar.

GROWTECH EURASIA'NIN 10. YILINDA TRAKTÖR KAZANMA ŞANSI

Fuar ziyaretçilerinin son model traktör kazanma şansını yakalayacağı Growtech Eurasia'da girişte kayıt yaptıranlara verilecek kupon ile çekiliş ile şanslı bir kişi fuar alanında sergilenecek traktörün sahibi olacak.

BİO ÇEŞİTLİLİK VE GEN KAYNAKLARIMIZ SEMİNERİ

Growtech Eurasia Fuarı'nın bu yıl seminer konusu ise 'Tarımsal Bio Çeşitlilik ve Gen Kaynaklarımız' olarak belirlendi. Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 'Uluslararası Bio Çeşitlilik Yılı'nda, bio çeşitlilik açısından Avrupa ve Orta Doğu'nun en zengin ülkeleri arasında yer alan Türkiye'nin dünya tarım gündemine getireceği konu yerli ve yabancı üreticilerin katılımıyla masaya yatırılacak.

TARIM SEKTÖRÜ ANTALYA'DA GROWTECH'DE BULUŞUYOR
TARIM SEKTÖRÜ ANTALYA'DA GROWTECH'DE BULUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 12:51:04
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 12:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?