22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tarkan Antalya'yı salladı

Fanta Gençlik Festivali'nin 10. yıl etkinliklerinin ikinci durağı Antalya oldu. Manga konseri ile başlayan gece, mega star Tarkan'ın konseri ile sürdü.

2002 yılında başlayan Fanta Gençlik Festivali, bu yıl İzmir'in ardından Antalya'da devam etti. Tarkan ve Manga Grubu'nun sahneye çıktığı geceye binlerce Antalyalı katıldı. Festivalde ilk olarak sahneye çıkan Manga Grubu, hayranlarına rock müzik keyfi sundu.

Manga'nın ardından sahneye çıkan mega star Tarkan, gecede popüler şarkılarını seslendirdi. Tarkan, slov şarkılarını ise dünyaca ünlü şarkıcı 'Pink'in konserlerindeki gibi sahnenin önüne gitaristleriyle oturarak söyledi. Sıcak havadan kimi zaman bunalan Tarkan, yardımcılarından istediği havlu ile yüzünü sildi. Şarkıları kadar sempatik ve esprili konuşmalarıyla da izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bırakan Tarkan, "Ön tarafa yaklaştım ama sakın kafamıza bir şey atmayın. Bizimle birlikte siz de şarkıları söyleyin" dedi.

Muhteşem sahne performansı ile yürekleri fetheden Tarkan, ışık, lazer ve duman gösterileri ile devam eden konserin finalinde ise görenleri şaşkına çevirdi. Konfeti yağmuru altında gecenin finalini gerçekleştiren Tarkan, alkışlarla sahneden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2011 Perşembe 14:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?