1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tarlada çalışırken birinci oldu!

7'nci sınıflar arası yapılan SBS'de 500 tam puan alarak birinciler arasında yer alan Manavgatlı öğrenci Ramazan Öksüz, birinciliğini tarlada çalışırken öğrendi. İlçeden çıkan diğer birinci Mustafa Kurucu ise, "Düzenli çalışmak başarıyı getirdi" dedi.

7'inci sınıflar arası yapılan SBS'de Manavgat'tan 2 öğrencinin 500 tam puan alarak birinciler arasında yer alması ilçede büyük sevince neden oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, sınavda birinciliği elde edilen Özel Akdeniz Başarı İlköğretim Okulu'ndan Ramazan Öksüz ve Özel Manavgat İlköğretim Okulu'ndan Mustafa Kurucu'yu ödüllendirdi.

Sınavda birinci olduğunu tarlada çalışırken öğrenen Ramazan Öksüz, "Ben okuyup anne ve babam için hayırlı bir evlat, ülkem için de yararlı bir vatandaş olacağım" ifadelerini kullandı.

Yaşıtları gibi sınavdaki birinciliği kutlamak yerine tarlada çalışmaya devam eden Öksüz, "Başarının ardından kutlama yapmayı istemedim. Babamın bana bir defa sarılmasını isterim, başka bir şey istemem. Moralimin her zaman yüksek olması beni başarıya götürdü" şeklinde konuştu.

Sınavda birinciler arasında yer alan Mustafa Kurucu ise, "Ben bu başarıyı ilk önce aileme ve öğretmenlerime borçluyum. Öğrenciler düzenli çalışırlarsa başarıya ulaşacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Manavgat Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise, ilçenin Antalya'nın gururu olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 14:59:51
Güncelleme :1 Ağustos 2009 Cumartesi 15:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?