8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tartılar kontrol edildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Hizmetleri Daire Başkanlığı Ölçü ve Ayar Memurluğu yetkilileri ve Kemer belediyesi Zabıta ekipleri ölçü aleti kullanılan alışveriş yerlerinde tartı kontrollerini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta içinde Kemer'e gelen Antalya Valiliği Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nün görevlendirdiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Hizmetleri Daire Başkanlığı Ölçü ve Ayar Memurluğu yetkilileri Kemer Belediyesi Zabıta ekipleri ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalarla vatandaşın alışveriş yaptığı ve ölçü aleti kullanılan yerlerin tartı kontrollerini gerçekleştirdi. Bu sayede gerek ramazan ayı boyunca gerekse diğer zamanlarda vatandaşın gönül rahatlığıyla alışveriş yapması amaçlanıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kemer Belediyesi Zabıta Amiri Ümit Selçuk Çelik, "Kemer'de kaçak tartı yok. Biz buna güveniyorduk. Antalya'dan gelen yetkili arkadaşlarda bunu tescillediler. Bu kontroller ile her zaman vatandaşın lehine işler yapmak için çalışıyoruz. Bir hafta boyunca yerinde yaptığımız denetimler sonucu herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bu konuda esnaf arkadaşları da kutlarız." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 12:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?