21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tatilciler Ebru Gündeş'le coştu

Manavgat ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Yaz konserleri kapsamında Manavgat'ın Side beldesindeki Suneo Otel'de sahne alan Ebru Gündeş, tatilcilere unutulmaz bir konser verdi.

Maytaplar eşliğinde sahneye çıkan Gündeş, "Hayatta Başarılar Diliyorum" adlı parçasıyla konserine başladı. İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Selami Şahin ve Sezen Aksu'nun da parçalarını seslendiren Ebru Gündeş, sahne performansıyla hayranlarını büyüledi.

Gece anfi tiyatroyu dolduran yüzlerce kişi Gündeş'in seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Bir ara sahneden inerek hayranlarının arasına karışan sanatçı yoğun ilgiyle karşılandı. Gündeş, hayranlarının arasında şarkılarına devam ederken sahneyi boş bulan bir genç sahneye çıktı.

Şarkı söylemek istediğini ve düet yapmak istediğini belirten gencin karşısında şaşkınlık geçiren Gündeş, daha fazla ısrara dayanamayıp gence şarkı söyletti. Daha önce Popstar Alaturka Yarışması'na katıldığını ancak format gereği elendiğini belirten genç Gökhan Koç, sahnede bir parça seslendirdi ve ünlü sanatçı Gündeş'le de düet yaptı.

Danimarka'da yaşadığını ve solistlik yaptığını belirten Gökhan Koç'u Gündeş, vokalistlerinin arasına aldı ve iki parça sonra sahneden indirdi. Ebru Gündeş, 2.5 saat kaldığı sahnede tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 15:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?