21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tatile gelen genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesine arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen hukuk fakültesi öğrencisi genç, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Ankara'da ikamet eden Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Muhammet Küçüktiftik (25), arkadaşları Bulut Barış Altun (19) ve Seçkin Erdem (20) ile 5 günlüğüne Alanya'ya tatile geldi.

Burada Yıldırımoğlu Apart Otel'e yerleşen 3 arkadaş, tatillerinin ikinci gününde serinlemek amacıyla Keykubat Sahili'nde denize girdi. Çok az yüzme bilen ve arkadaşlarıyla yüzdüğü sırada açılmaya başlayan Küçüktiftik, bir anda çırpınarak gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları yardım isteyerek, arkadaşları Küçüktiftik'e doğru yüzdü.

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla Küçüktiftik sahile çıkarıldı. Hemen 112'yi arayarak ambulans isteyen vatandaşlar, ilk yardım müdahalesinde bulundu. Fakat üniversite öğrencisi Tiftik'in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ambulanslarla gelen sağlık görevlileri de genç çocuğun öldüğünü tespit etti. Olay yerine gelen polis, Küçüktiftik'in arkadaşları olan Bulut Barış Altun ve Seçkin Erdem'in ifadelerine başvurdu.
Arkadaşlarını kaybetmelerinin acısını yaşayan iki genç gözyaşlarına boğuldu. "Şimdi ailesine biz ne deriz" diye ağlayan gençler, "Koskoca sahilde bir tane cankurtaran yok" diyerek sitem ettiler. Muhammet Küçüktiftik'in cesedi, daha sonra Alanya Belediye morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 23:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?