22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tatilin son gününde kalbine yenildi

TATİLİN SON GÜNÜNDE KALBİNE YENİLDİ

Alanya İlçesine Almanya'dan erkek arkadaşı ile birlikte tatile gelen bir kadın, tatilin son günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alanya'ya bağlı Okurcalar beldesinde erkek arkadaşı ile birlikte tatil yapan Alman uyruklu kadın turist, tatilinin son gününde erkek arkadaşı tarafından otel odasında ölü bulundu.

 Harter Ernestine Babette (73), 15 gün önce erkek arkadaşı Horst Karl Walter (71) ile birlikte tatil için Okurcalar beldesindeki bir otele geldi. Tatillerinin son gününde gece geç saatlerde odaya çıkan ikili bavullarını topladı. Horst Karl Walter yatak odasına geldiği sırada sevgilisi Harter Ernestine Babette'nin nefes almadığını fark ederek otel görevlilerinden yardım istedi.

Görevlilerin ihbarı üzerine otele gelen sağlık ekipleri, Babette'nin kalp krizi sonucu öldüğünü tespit etti. Otel odasında incelemede bulunan jandarma, özel bir şirkete ait cenaze aracı ile cesedi Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırdı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve sağlık görevlilerinin incelemesi ile turistin kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

Alman kadının cenazesinin ülkesine götürüleceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 17:53:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 18:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?