21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tatilinin son günü kazada öldü

KONYA'dan Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen 25 yaşındaki Mehmet Küçük, tatilinin son gününde geçirdiği trafik kazasında öldü.

Konya'dan Alanya'ya 3 arkadaşı ile birlikte haftasonu tatiline gelen Mehmet Küçük, pazar günü Okurcalar Beldesi'ndeki ‘Aqualand Eğlence Merkezi'ne gitmek üzere yola çıktı. Otomobili kullanan Mehmet Küçük, bir marketten alışveriş yapmak üzere aracı yolun kenarına park etti.

3 arkadaşı otomobilden indikten sonra kapıyı kilitleyerek markete doğru yönelen Küçük, D-400 Karayolu ile market arasında bulunan küçük servis yolunun karşı tarafına geçmek istedi. Bu sırada Hayri Barçın yönetiminde 07 K 5106 plakalı minibüs Mehmet Küçük'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen Küçük, arkadaşları tarafından otomobile bindirilerek Konaklı Medikal'e götürüldü. Kafa travması bulunan Küçük kurtarılamadı. Alanya Belediye morguna kaldırılan Küçük'ün cenazesi daha sonra akrabaları tarafından alınarak Konya'nın Hadim İlçesi'ne götürüldü. Minibüsü kullanan Hayri Barçın, gözaltına alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 11:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?