22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tayini çıkan savcıya veda yemeği

Korkuteli Adliyesinde 3 yıllık görevinin ardından tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Burhan Başar'a veda yemeği verildi.

Adliye çalışanlara Cumhuriyet Savcısı Burhan Başar adına verilen veda yemeğinde bir araya geldi. Korkuteli ilçesinden Bitlis'in Güroymak ilçesine tayin olan Savcı Burhan Başar için verilen veda yemeğine Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik, Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Tür, Savcı Ahmet Eker, hakimler, Emniyet Müdürü Salih Ayas, Adliye çalışanları, işadamları ve daire amirleri katıldı.

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Tür veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Burhan Başar'ın mesleğinde çok titiz davrandığını söyledi. Korkuteli Adliyesinde yapmış olduğu 3 yıllık görev süresi onuruna Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Tür, Savcı Burhan Başar'a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ise “Burhan Başar, burada olduğu dönemlerde görevini başarılı bir şekilde yaptı. 3 yıl beraberdik. Tüm Korkuteli halkı savcımızdan çok memnundu. Savcımız da ilçemizden memnun ayrılıyor. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 11:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?