1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

TBMM başkanı Şahin Antalya'da

TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN ANTALYA'DA

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, bayram namazını seçim bölgesi Antalya'da kıldı. Namaz sonrası çocuklara bayram harçlığı veren Şahin, "Bu bayramda, kırgınlık, dargınlık ve husumetler kesilmeli. Toplumsal olarak birlik ve beraberliğimiz daha da pekişmeli" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kurban Bayramı namazını Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Merkez Eski Cami'de kıldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Semani ile yan yana namaz kılan Şahin, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı. Çocuklara özel ilgi gösteren Meclis Başkanı, 5 TL'lik bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi. Böylesi günlerde birlik ve beraberliğin önemine değinen TBMM Başkanı Şahin, "Tüm milletimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum Kurban, yakınlık yakınlaşma

anlamına geliyor. Bu bayramda kalpler birbirine daha yakın oluyor. Hali vakti yerinde olanlar kurban kesecek. Kesende, kesmeyende aralarında kırgınlık, dargınlık ve husumet varsa onarlı keselim. Toplumsal olarak birlik ve beraberliği daha da pekiştirelim" dedi.

Meclis Başkanı daha sonra Kumluca Belediyesi'ndeki bayramlaşma törenine katıldı.

TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 09:51:01
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 10:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?