22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

TBMM Başkanı Şahin Antalya'da

TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Fatma Pakize Turhan İlköğretim Okulu ve Ahmet Yaşar İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı.

İlk olarak Karacalar Köyü Alanya yolu üzerinde bulunan Fatma Pakize Turhan İlköğretim Okulu'na giden Şahin, burada davul zurna ile karşılandı. Okulun açılışını yaptıktan sonra sınıfları gezen Şahin, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Anasınıfını da ziyaret eden TBMM Başkanı Şahin, miniklerle sohbet etti. Açılışta vatandaşları selamlayan Şahin, Karacalar köyü sakinlerinden bir kadının isteğini de dinledi. Köylü kadının, "Mezarlığımızda koyun ve keçiler otlamaya başladı. Tarlayı yol yaptıkları günden

itibaren koyunlar ve keçiler mezarlığa girmeye başladı" dedi. Şahin de, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a dönerek sıkıntının giderilmesini istedi.

Okul bahçesine fidan diken TBMM Başkanı Şahin, turizm işçisi olduğu öğrenilen bir vatandaşın taş ocağı isyanı ile karşılaştı. "Taş ocağı olduğu için ağaçlar kesiliyor. Ağaçlar beyazlaşıyor" diyen turizm işçisine önerisini soran Şahin'e işçinin cevabı taş ocağının kaldırılması oldu.

MALUMATIM YOK

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Şahin, balyoz sanığı 2 tümgeneral ve 1 tuğamiralin açığa alınması ile ilgili olarak, "Haberlerden malumatım yok. Yoldayım biliyorsunuz. Okul açılışında bulunduk. Bu konu ile ilgili bilgi aldıktan ve gelişmeleri öğrendikten sonra açıklama yapabilirim" dedi.

SORUYA SİNİRLENDİ

Bir gazetecinin CHP ile BDP arasındaki ittifak söylentileri ile ilgili sorusuna sinirlenen Şahin, şunları söyledi: "Bak bu sorular meclis başkanına sorulmaz. Meclis başkanları siyasi partilerin üstünde, siyasetin üstünde görev yapar. Siyasi partilerimizin iç çalışmalarına ben karışmam. Tüm siyasi partilerin anayasa ve yasal çerçevede yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim. Siyasi polemiklere girmek meclis başkanı olarak adetim değil. İttifak kendi takdirleridir ben o konuda yorum yapmam."

Şahin, daha sonra Ahmet Yaşar İlköğretim Okulu ve Zeki Vargün İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 16:14:04
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 17:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?