16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

TBMM Başkanı Şahin Antalya'da

TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA

Antalya'da Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Başkanları 8. konferansına katılacak olan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, parlamento başkanlarına 'Hoşgeldin resepsiyonu' verdi.

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan bir otelde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından verilen resepsiyona Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci'nde (GDAÜ) yer alan Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Makedonya, Moldova, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan parlamento başkanları katıldı. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın da yer aldığı resepsiyonda Başkan Şahin, GDAÜ parlamento

başkanlarıyla tek tek ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Başkan Şahin ardından konuklara ikram edilecek yiyeceklerin stantlarını tek tek gezip, et dönerden önce kendisi aldı ardından diğer parlamenterlere yemeleri için öneride bulundu.

Antalya'da yarın başlayacak olan konferansta TBMM inisiyatifiyle ortaya konan GDAÜ Parlamenterler Boyutu'nun 'Parlamenterler Assamblesi'ne' dönüştürülmesi önerisi ile 'Güneydoğu Avrupa'da Parlamenterler İşbirliği'nin kurumsal çerçevesinin güçlendirilmesi konusu ele alınacak.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 20:19:02
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 11:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?