1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

TBMM Başkanı Şahin Antalya'da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, ilk resmi ziyaretini seçim bölgesi Antalya'ya gerçekleştirdi. Antalya Havalimanı'nda 'Antalya seninle gurur duyuyor' sloganları ile karşılanan Başkan Şahin, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'i ziyaret etti.


İlk resmi ziyaretini Antalya'ya gerçekleştiren TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i havalimanında Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda partili karşıladı. VIP bölümünden gelen Şahin'i ellerinde çiçeklerle karşılayan AK Partili 100 kişi, 'Antalya seninle gurur duyuyor' sloganları attı. Vatandaşlarla selamlaşan Şahin, bir çocuğu severek ona kırmızı-beyaz renginde futbol topu hediye etti.

Partili vatandaşlar da Şahin'e çiçek vererek uzun süre alkışladılar.
Havalimanının ardından Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret eden Başkan Şahin, Valilik şeref defterini imzaladı. Karşılıklı verilen hediyelerin ardından ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Şahin, kendisini Meclise gönderen il olan Antalya'ya vefa borcunu ödemek için ilk ziyaretini buraya gerçekleştirdiğini söyledi.


Bundan önceki bakanlık dönemlerinde Antalya'nın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Başkan Şahin, "Şimdi TBMM Başkanı olarak tarafsız bir konumdayım. Benim bu konumda olmam Antalya'nın sorunlarıyla ilgilenmeyeceğim anlamına gelmiyor. Sorunların giderilmesi için gayret ve çaba içerisinde olacağım" dedi.


Yeni yasama yılının hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen Başkan Şahin, "Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde bizim de katkımız olacaktır. Geçtiğimiz dönemlerle kıyasladığımızda bu katkıların daha fazla olmasını temenni ediyorum. Bu çaba içerisinde olacağım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 12:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?