1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tecavüzden kurtulmak için atladı

Antalya'da kendisiyle grup seks yapmak isteyen gençlerden kaçmak için ikinci kattan atlayan Belaruslu rehber yaralandı.

Antalya'da rehberlik yapan Belaruslu D.Z. isimli geç kız, Cumhuriyet Meydanında su gösterisini izlerken tanıştığı 23 yaşındaki H.G. ve 17 yaşındaki M.L.'nin Güllük Caddesinde bulunan evlerine gitti. Gençlerin evde kendisine grup seks yapmayı teklif etmesine kızan Belaruslu D.Z., kaçmak için balkona çıkarak kendisini ikinci kattan aşağıya attı.

Yerde yaralı bir şekilde yatan kızı 'hastaneye götüreceğiz' diyerek motosikletine bindiren gençler genç kızı Cumhuriyet Meydanı'nda bırakarak kaçtı.
Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan D.Z.'nin omuzunda ve kolunda kırık bulunduğu belirlendi.

Genç kızın verdiği adres bilgisiyle çalışma yapan polis, H.G. ve M.L.'yi evlerinde yakaladı. Zanlılardan M.L. yaşının 17 olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, H.G. de Gasp Bürosu tarafından sorgulandı.

Zanlılar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel saldırı ve yaralanmaya sebep verme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 09:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?