8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tekerlekli sandalyeli basketçiler 3. oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ST. Petersburg'ta katıldığı turnuvada 3. oldu.

Rus Devletleri Organizasyonu olan "All Russia Society of Invalids" Tüm Rusya Engelliler Birliği tarafından 14-17 Eylül 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen 9. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'na katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, turnuvadan üçüncü olarak döndü.

9 sporcu, 1 Antrenör ve 2 yöneticiden oluşan gruba başkanlık yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, ilk defa yurtdışında bir uluslararası turnuvaya katıldıklarını belirtti. Köleoğlu, turnuvadan iyi bir dereceyle döndüklerini belirterek, "Takım için sezon öncesi iyi bir hazırlık devresi geçirmiş olduk. Böyle uluslararası turnuvalara katılarak kentimizi ve ülkemizin tanıtımını da katkıda bulunduk" dedi.

Turnuvaya, Antalya'dan iki olmak üzere toplam dört takım katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Antalya Engelliler Spor Kulübü, Baskı, Alliance Engelliler takımı turnuvada mücadele etti. Alliance Engelliler Takımının birinci olduğu turnuvada ikinciliği Baskı, üçüncülüğü ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı elde etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 18:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?