22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tekirova Belediyespor iddialı

TEKİROVA BELEDİYESPOR İDDİALI

Türkiye 3’üncü lig 2’inci klasman grubunda mücadele eden Tekirova Belediyespor, Almanya 4’üncü liginde mücadele eden Türkiyemspor ile oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı.

Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Tekirova Belediyespor ikinci yarının başlarında bulduğu golle durumu 3-0 yaptı. Daha sonra sahaya yedek oyuncuları süren Tekirova Belediyespor kalesinde 3 gol görürken karşılaşmada 3-3 beraberlikle sona erdi. Türkiyemspor karşısında üstün bir futbol sergileyen Tekirova Belediyespor , hafta sonu oynayacağı İzmirspor maçı öncesinde de umut verdi. Karşılaşmayı izleyen Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, takımın iyi oyunundan memnun kaldığını belirterek, “ Sahada her iki takımda güzel bir oyun ortaya koydu. Takımımızın sergilediği futbol İzmirspor maçı öncesinde bizler için moral oldu” dedi.

Klasman grubunun ilk haftasını bay geçiren geçtiğimiz hafta ise Marmaris Belediyespor’un liglerden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0 hükmen galip tamamlayan Tekirova Belediyespor’un Teknik Direktörü Recep Gayyur ise Türkiyemspor ile oynadıkları karşılaşmada takımın son halini gördüğünü söyledi. Kalan 3 günlük sürede görülen hataların giderileceğini söyleyen Gayyur, “ Ben ve futbolcularım kendi evimizdeki bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Klasman grubu maçlarına 3 puanla başlayacağız” dedi.

TEKİROVA BELEDİYESPOR İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 17:52:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 21:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?