1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tekvando Antrenörü Haksız'a davet

Korkuteli Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Şükrü Haksız, Türkiye Tekvando Federasyonu’nca derece yükseltmesi için seminere davet edildi.

Kulübünden çeşitli kategorilerde 4 Türkiye Şampiyonu sporcu yetiştirdiği için Korkuteli Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Şükrü Haksız, 22 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Konya’da düzenlenen seminere davet edildi. Seminere Antalya bölgesinden sadece 7 antrenör davet edildi.

Siyah kuşak dördüncüsü olan Haksız, Kore’den gelen yüksek dereceli antrenörlerin eğitmen olarak katıldığı seminerdeki eğitimin ardından Kademe Antrenörü olarak derece yükseltecek. Ayrıca Şükrü Haksız, Ağustos sonunda katılacağı sınavda ise derecesini 5’e yükseltecek.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Haksız, kulübün zor ve kısıtlı imkanlar içinde Türkiye Şampiyonu yetiştirdiğini belirterek, “Federasyonumuzun seminere davet etmesi ise bu başarının göstergesidir. Seminerde yeni teknikler, taktikler ve yeni bilgiler verilecek. Burada gördüğümüz eğitimi Korkuteli’ndeki genç sporcu arkadaşlarımıza aktaracağım” dedi.

Haksız, Türkiye Şampiyonası’na Korkuteli’nden 2 sporcunun hazırlandığını da sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 13:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?