1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tekvandocular hız kesmiyor

TEKVANDOCULAR HIZ KESMİYOR

Korkuteli Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı hız kesmiyor.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı sporcuları kurulduğu günden bu yana sıvasız kırık dökük bir salonda çalışırken bile başarı grafiğini yükseltirken, yeniden tadilat yapılan salonda çalışmanın tadına varıyor.

Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin girişimleri ve hayırsever destekçilerin de katkılarıyla sıvasından boyasına, havalandırmasından bay-bayan soyunma odalarına kadar yenilenen salonda daha çok çalışma şevki yakaladıklarını söyleyen Antrenör Şükrü Haksız, “Salonun yenilenmesi ile birlikte hepimiz moral bulduk ve daha farklı bir şevkle çalışıyoruz. Bu çerçevede Belediye Başkanımız, kulüp yöneticilerimiz ve destekçi firmalara teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükler Türkiye Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirten, Haksız, “Antalya’da düzenlenecek olan Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’na hazırlıklarımız bütün hızıyla sürüyor. Bay-Bayan sporcularımıza son derece güveniyorum ve katılacağımız şampiyonadan iyi dereceler alacağımıza inanıyorum.”

K-1 Organizasyonu’nu da Korkuteli’nde getirmeyi planladıklarını da ifade eden Antrenör Şükrü Haksız, “Belediye Başkanımız Hasan Gökce ile bu konuyu değerlendirdik. K-1 Kickbox Organizasyonu’nu ilçemizde de yapılmasını arzuluyoruz. Girişimlerimiz sürüyor. Tabi bu büyük bir organizasyon ve zaman alacak. Korkuteli’nde güreş ve futbol başta farklı dallarda olduğu gibi dövüş sporlarının da yaygınlaştığını, gençlerimizin bu spora meyilli olduğunu, ayrıca ilçemizde spora verilen önemi göstermek istiyoruz. Oldukça üstün yetenekli gençlerimiz var. Bu anlamda da Tekvando da olduğu gibi ileriki yıllarda Kickbox’ta da başarımızı kanıtlamak istiyoruz. Genç ya da yetişkin, bay-bayan herkesi spor salonumuza davet ediyoruz” diye konuştu.

TEKVANDOCULAR HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 11:23:04
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 12:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?