1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tekvandocuların müsabaka heyecanı

Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Tekvando Müsabakası’, 20 Haziran’da başlayacak. İki gün devam edecek olan müsabakalara
10 ilden 12 kulüp katılacak..

Bir süre ara verilmesinin ardından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan 3.Tekvando Müsabakası’na yaklaşık 400 sporcunun katılması beklenirken, 20-21 Haziran’da Recep Gürbüz Spor Salonu’ndaki müsabakada dereceye girenler ‘Belediye Kupası’nı alacak.

400 SPORCU KATILACAK

Korkuteli Belediye Spor Kulübü Tekvando’dan sorumlu yönetici Hüseyin Tınkaz, Tekvando’nun kalbinin iki gün boyunca Korkuteli’nde atacağını belirterek, “Amacımız yetenekli çocuklarımızı teşvik etmek” dedi.

Antrenör Şükrü Haksız ise Korkuteli Belediyespor Kulübü’nin yeni yönetimi ile daha da hız kazandığını ifade ederek, “Müsabakaya Antalya, Ankara, Denizli, Nevşehir, Kütahya, Konya, Karaman, Muğla, Isparta ve Burdur’dan 400 sporcu katılacak, 15 hakem görev yapacak” diye konuştu.

Amaçlarının, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere dört kategoride yapılacak olan müsabakada dereceye giren sporcuları Milli Takıma’a kazandırmak olduğunu belirten Haksız, bu konuda inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 15:22:24
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 15:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?