1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Teleferikte 'evet'

14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir çift, 2 bin 365 metre yükseklikteki Antalya Tahtalı teleferiğinde hayatlarını birleştirirken başka bir çift ise evliliğe adım attı.

Çamyuva Fantasıa Delux Otelde Operasyon Müdürü olarak görev yapan Cüneyt İlyaz, nişanlısı Pervin İlyaz'a (Yurt) hazırladığı sürpriz bir organizasyonla Kemer Tahtalı 2 bin 365 metre yüksekliğinde hayatlarını bir ömür boyu birleştirdi.

Saatte 80 kilometreyi bulan rüzgara ve yağmura aldırmadan teleferiğe binen çift, yerden binlerce metre yüksekte teleferikte evlenen ilk çift olarak tarihe imza attı.

Kemer'de böyle bir ilke imza atmanın ayrıcalığı içersinde olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Pervin İlyaz, "Evlendiğimiz günün anlamını pekiştiren bu özel günde ve özel davetlilerimizle paylaşmak için 14 Şubat Sevgililer Günü seçtik. Burada olmasının sebebi ise ben Egeliyim, eşim Karadenizli burası da Akdeniz'in zirvesi olunca 2 ayrı ili zirvede birleştirdik" dedi.

Ayrıca yine aynı yerde, Antalya da diş hekimliği yapan 28 yaşındaki Tolga Kopan, Atatürk Devlet Hastanesi'nde görev yapan Didem Çelik'e 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Tahtalı 2 bin 365 metrede sürpriz evlilik teklifi yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?