1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Telefon randevulu gasp

Antalya´da diş hekimi muayenehanesine gelen kimliği belirsiz 2 kişi, kapıyı açan doktoru silahla tehdit edip yere yatırdı. Hastalarının gözü önünde diş Doktorunun 800 Lira parasını gasp eden zanlılar muayenehanenin kapısını doktor ve hastaların üzerine kilitleyerek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Altınkum Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Ayşe Ulusoy Apartmanı ikinci katında bulunan İbrahim Ünsal Yılmaz´a ait diş hekimi muayenehanesinde meydana gelen olayda.

Saat 16.00 sıralarında doktora muayenehanesini telefonla arayan bir kişi randevu almak istediğini ve doktorun saat kaça kadar muayenehanede bulunduğunu sordu. Doktor Yılmaz´dan saat 17.15´e randevu alan gaspçılar tam saatinde muayenehaneye geldi. Doktor İbrahim Ünsal Yılmaz kapıyı açtığı sırada kar maskeli ameliyat eldivenli iki kişiden biri tabancayla diğeri ise bıçakla doktoru, hemen yere yatırdı. Gaspçılar içeride bulunan 1´i kadın 2 müşteriyi de sessiz olmaları konusunda uyardı. Ellerinde bıçak ve silah bulunan zanlılar hastalardan A.A. isimli kadının çantasını istedi. Bu sırada doktorun cebinde bulunan yaklaşık 800 Lirayı alan zanlılar çantasını vermek istemeyen A.A isimli kadınla tartışmaya başladı. A.A isimli kadının yüksek sesle konuşması üzerine yakalanacaklarını düşünen gaspçılar, doktorun muayenehanesinin kapı anahtarını alıp doktor ve hastaları içeriye kilitledi. Hızla apartmandan çıkan zanlılar izlerini kaybettirdi.

Yılmaz, gaspçılar çıktıntan sonra polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine tam 20 polis ekibi giderken kentte adeta gaspçı avı başladı. Antalya polisi 20 ayrı ekiple Uncalı, Siteler, Altınkum ve Liman Mahallelerini abluka altına aldı. Polis yaptığı çalışmada zanlılara ulaşamazken, doktorun muayenehanesinin Öğretmenevleri mahallesinden bir kontörlü telefondan aranarak randevu istendiği belirlendi. Polis her yerde kar maskeli gaspçıları arıyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 23:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?