21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Telefonla konuşurken akıma kapıldı

Alanya ilçesinde ankesörlü telefonla görüşme yapan Ukraynalı bir turist elektrik akımına kapıldı. Talihsiz turist, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Alanya'nın Konaklı beldesine geçen hafta cumartesi günü kız arkadaşı Olga Takreova ile tatile gelen Ukraynalı Vitalii Liakhov, telefon görüşmesi için kaldığı otelden ayrıldı.

Otelin karşısındaki telefon kulübesine gelen Liakhov, görüşme için ahizeyi eline aldığı sırada kulübenin aydınlatma florasanına giden kablolardaki kaçakdan dolayı elektrik çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir anda yere yığılan Liakhov'un yardımına çevredeki esnaf koştu.

Turist yerde yatarken akımın halen devam etmesiyle paniğe kapılan vatandaşlar ambulansa haber verdi. Ambulansın gelmesiyle ilk müdahale yapıldı. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Liakhov, yolda hayatını kaybetti. Ukraynalı Vitalii Liakhov'un cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Talihsiz kazanın ardından ankesörlü telefon kulübesinin başında sabaha kadar jandarma bekledi. Bugün sabah kulübeye gelen Telekom çalışanları arızayı giderdi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?