16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Temiz deniz için atak

TEMİZ DENİZ İÇİN TOPLANTI

Geçtiğimiz günlerde Kemer’de kıyıya vuran çöpler, Kemer Turistik ve Otelciler Birliği (KETOB) ve Kemer Otelciler Birliği AŞ. (KEMOTEB) yönetimini harekete geçirdi.

Konu ile ilgili olarak Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Kemer Turistik ve Otelciler Birliği (KETOB), Kemer Otelciler Birliği AŞ. (KEMOTEB), Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer Liman Başkanlığı, Türkiz Marina Müdürlüğü, Mavi Deniz Motorlu Taşıma Kooperatifi Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile görüşmeler yapıldığını belirten KETOB Başkanı Turan Bayar, “Geçtiğimiz hafta nereden geldiğini anlayamadığımız çöplerin Kemer plajları kıyısına vurduğunu tespit ettik. Temizlik ekiplerimiz gereken temizliği yaptı. Ancak bu görüntülerin tekrarlanması üzerine konuyu, daha detaylı incelemek ve gerekli yerleri bilgilendirmek amacıyla başta Antalya Valiliği olmak üzere tüm kurumlarımıza yazılı olarak ilettik” dedi.

Konu ile ilgili olarak Antalya Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy’u da bilgilendirdiklerini ifade eden Bayar, “Bunun üzerine TÜRÇEV’den Lokman Atasoy, Antalya Valiliği Çevre ve Orman İl Müdürlüğünden Çevre Mühendisi Ceyla Gencel, Antalya İl Sağlık Müdürlüğünden Hüseyin Yücel, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği’nden (AKTOB) Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Bayar Ulukapı, Kemer Belediyesi Mavi Bayrak sorumlusu Hasan Canlı, Mavi Deniz Motorlu Taşıma Kooperatif Başkanı Turgay Umut, KETOB ve KEMOTEB yönetiminden Özlem Tuncaelli ve otelcilerden oluşan heyet sahilde denetim yaptı” diye konuştu.

TEMİZ DENİZ İÇİN TOPLANTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 09:42:04
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 13:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?