16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Temizlik işçisine ödül

Lara Plajı’nda bulduğu cüzdanı güvenliğe teslim eden temizlik işçisi Mustafa Civelek, örnek davranışı ile takdir topladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, asgari ücretle görev yapan Civelek’i altın ve plaketle ödüllendirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Mustafa Civelek, görev bölgesi olan Lara Birlik Halk Plajı’nda Can Demiriz isimli vatandaşa ait cüzdanı bularak, güvenlikçilere teslim etti. Cüzdan, plaj güvenliği tarafından sahibi Can Demiriz’e ulaştırıldı. Demiriz, yapılan bu davranış karşısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a bir teşekkür mektubu yazdı. Olayı mektuptan öğrenen Başkan Akaydın, temizlik işçisi Mustafa Civelek’i eşi ve oğlu ile makamında kabul etti.

Civelek’i altın ve plaketle ödüllendiren Başkan Akaydın, “Cüzdan sahibi Can Demiriz’in şahsıma gönderdiği mektup beni çok duygulandırdı. Bu dürüst davranışın herkese örnek olmasını diliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya halkı adına Mustafa Civelek’e teşekkür ediyorum” dedi.

Cüzdan’ı bulan Civelek ise “Her Türk vatandaşı gibi ben de görevimi yaptım. Bulduğum cüzdanda bir miktar para ve kredi kartları mevcuttu. Plaj güvenliğine teslim ettim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 18:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekiye can IP: 88.229.76.xxx Tarih : 20.07.2010 00:48:14

Helal olsun kardeşime iş gücü rast gitsin.insanlık ölmediyini isbatladıgı için.