7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Terlik tabanında kokain

İSTANBUL'dan terlik tabanına yerleştirdiği 50 gram kokainle Antalya'ya gelen M.Ş.Ö., şehirlerarası otobüs terminalinda yakalandı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan Antalya'ya kokain getirileceği ihbarını aldı. Şehirlererası otobüs terminalinde önlem alan Narkotik Büro dedektifleri, daha önceden de kendilerinde kaydı olan M.Ş.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. M.Ş.Ö.'nün eşyalarında arama yapan polis, herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Bu sırada zanlının valizinin en alt tarafında bulunan bir terliği farkeden polis, terliğin taban kısmını bıçakla keserek açtı. Terliğin tabanına yerleştirilmiş poşet içerisinde 50 gram kokain maddesi bulan polis, M.Ş.Ö.'yü sorgulamak üzere Narkotik Büro Amirliği'ne götürdü.

Erkek zanlı burada verdiği ifadede, kokaini satın alan özel müşterileri olduğunu, aralarında manken, işadamı ve eğlence merkezi patronlarının da olduğu birçok kişinin adıyla birlikte, kokaini İstanbul'dan temin ettiği kişilerin de adını verdi.

Narkotik dedektifleri İstanbul'a giderek M.Ş.Ö.'nün kokaini satın aldığı Filistin uyruklu M.F.A ile B.Y. adlı 2 kişiyi yakalayarak Antalya'ya getirdi. Zanlılar, sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mankeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 12:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?