22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Terminal inşaatında sona gelindi

Antalya’nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Hasan Şeker, inşaat halindeki yeni terminal binasındaki son çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer 2'de Aslanbucak Mahallesi girişinde eski Sanayinin olduğu alanda 20 dönüm arazi üzerine yapımı tasarlanan ve projelendirilen Kemer Terminal ve Pazaryeri inşaatında sona gelindi.

Kemer de Belediyenin kurulduğu yıldan bu yana yıllardır süren Terminal ve Pazar yeri sorununu ortadan kaldıracak projenin yapımında sonlarına gelindiğini belirten Başkan Şeker, çalışmaları yerinde inceledi.

Şeker, "Kemer Yeni terminali ile farklı bir havaya bürünüyor. Kemer'e yakışacak bu proje ile Kemer'in yıllarıdır süren Terminal ve Pazar yeri sorunu da ortadan kalkacak." Dedi. Çalışmaların yüklenici firma tarafından hızla sürdüğünü belirten Başkan Şeker, Terminal binası ve pazaryeri inşaatının Eylül ayı içinde tamlanarak hizmete gireceğini söyleyerek, açılışın ise Bayram sonrası gerçekleşeceğini söyledi.
Başkan Şeker şöyle devam etti, "Görüldüğü gibi Yeni Terminal ve Pazaryeri inşaatında çalışmalarımızda artık sona geldik. Terminal binamız ve pazaryerimiz kendini gösterdi. Çok yakında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız. 10 Eylül 2008'de saat 10.00 da Kemer Belediyesinde buradaki dükkanlarımızın ihalesini gerçekleştireceğiz. Ancak buradan bir şey söylemek istiyorum. Kemer'de bazı kişiler dedikodular çıkararak ihalenin belirli kişilere verileceğini söylüyorlar. Bu üç beş kişi daha önce de bunları çok söylediler. Ancak ihaleler ve şartları ortada. Her zaman olduğu gibi Kemer Belediyesinde şeffaf bir şekilde dükkanların ihaleleri gerçekleşecek ve buradaki dükkanlar sahiplerini bulacak tıpkı daha öncesindeki şeffaf olarak yaptığımız ihalelerde olduğu gibi. Kemer Yeni Terminal binası ve Pazar yeri Kemer'e yakışmıştır. Bu modern tesisin Kemer'e kazandırılmasında emeği geçen başta meclis üyelerim, yüklenici firma yetkilileri ve hizmeti geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?