22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Terminal ve pazaryeri inşaatı sürüyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde yapımına başlanan yeni terminal binası ve pazaryeri inşaatı hızla devam ediyor.

Kemer 2 girişinde bulunan Aslanbucak Mahallesinde eski Sanayinin olduğu yerde 20 bin metrekare arazi üzerine yapımı tasarlanan ve projelendirilen Kemer Terminal ve Pazaryeri inşaatı hızla devam ediyor. Proje tamamlandığında Kemer Belediyesinin kurulduğu yıldan bu yana yıllardır süren Terminal ve Pazar yeri sorunu da ortadan kalkmış olacak. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yeni terminal binası ve pazaryeri inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni terminal binasının inşaatının planlandığı gibi hatta planlanandan önde hızla devam ettiğini belirten Başkan Şeker, “İhaleden sonra yaklaşık iki aylık bir zaman geçti. Yeni terminal binamızın inşaatı planlandığı gibi hatta planlanandan önde hızla devam ediyor. Burada bulunan dere ıslah edildi ve kanal çalışmaları tamamlandı. Ayrıca binanın karkas çalışması da tamamlandı ve bina kendini göstermeye başladı.

Uzay çatılarının montesi ve peyzaj çalışmaları ile devam edilecek olan Yeni Terminalimizin inşaatı eylül ayı başında tamlanarak inşallah hizmete girecek dedi.
Açılışı Eylül ayı başında ya da Ramazan Bayramı sonrası yapmayı planladıklarını söyleyen Şeker, yeni terminal binamız tüm Kemer’in geneline hizmet edecek bir terminal olacak. Bu terminal sadece Kemer Belediyesinin değil, tüm Kemer ilçesinin terminali olacak. Bütün taşımacımızı rahatlatacak, halkımız rahatlatacak, şehir içi ve şehirlerarası otobüsçülerimiz rahatlatacak bu proje Kemer’in, Aslanbucak Mahallemizin rengini değiştirecek, bölgenin rantını yukarılara çıkaracak bir proje. Ve biz bu projeyi yer kiralama karşılığında bedelsiz olarak Kemer Belediyesinin kasasından bir kuruş çıkmadan yaptırıyoruz. Bunun içinde çok mutlu ve gururluyuz. Ayrıca yapılacak olana Pazaryeri ile de vatandaşlarımız modern bir pazaryerine kavuşmuş olacaklar.”dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 11:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?