22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Teröre maytaplı protesto

ALANYA'DA TERÖRE MAYTAPLI PROTESTO

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Queens Garden Bar'da bir araya gelen 500 Norveçli turist terörü kınadı ve ölenler için saygı duruşundu bulundu.

Alanya ilçesinde yaşayan ve tatile gelen Norveçliler, Norveç'in başkenti Oslo'da yaşanan terör saldırısını kınamak için bir araya geldi. Queens Garden Bar işletmesi tarafından organize edilen kınama eylemine Türkler de destek verdi. 500 Norveçli saat 23.30'da saldırıda hayatını kaybeden ve yaralananlar için eğlenceye ara verdi. Norveçliler maytap yakıp terör saldırısında ölenler için saygı duruşunda bulundu. Teröre lanet eden Norveçliler organizasyonun ardından eğlenceye devam etti.

Bir hafta önce tatil için Alanya'ya gelen Kate Henriksen, korkunç bir saldırı olduğunu belirterek "Buraya Norveç'ten gelen bizler şok olduk. Çok üzüldük. Bu olaydan dolayı Alanya'da herkes bizimle aynı üzüntüyü hissediyor. Bu bizim için güzel bir duygu ama saldırı ise çok üzücü. Herkesi şok etti. Hâla yaşananlara inanmakta güçlük çekiyorum" dedi. Norveçli Linn Mari Bergli ise çok üzgün olduğunu belirterek şunları söyledi: "Korkunç bir saldırı ve çok kötü bir olay. Türkiye'de herkes olaydan bizimle aynı şekilde üzüntü duyduğunu görüyoruz. Bu güzel."

ALANYA'DA TERÖRE MAYTAPLI PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2011 Pazartesi 13:20:04
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 13:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?