16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Terziler Odası fidan dikti

TERZİLER ODASI YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

Antalya Terziler, Yorgancılar ve Kuru Temizlemeciler Odası ile Karatay Lisesi ortaklığı ile ‘Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.

Döşemealtı Bölgesi’nde, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Hatıra Ormanı’nın yanındaki alana fidan diken oda yöneticileri ve öğrenciler, doğanın korunması için herkesin bir fidan dikmesi çağrısında bulundu. Antalya Terziler, Yorgancılar ve Kuru Temizlemeciler Odası Başkanı Ömer Duman, daha yeşil bir Antalya için hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi. Doğanın korunması için herkesin elinden geleni yapması çağrısında bulunan Duman, “Ormanların korunması ve daha yeşil bir Türkiye için özellikle sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşüyor. Biz de oda olarak, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gösterilen alanı ağaçlandırdık” dedi.

Genç kuşaklara ağaç ve doğa sevgisinin aşılanması amacıyla bu çalışmayı Karatay Lisesi Okul Aile Birliği ile birlikte yürüttüklerini belirten Oda Başkanı Ömer Duman, gençlere ağaç sevgisinin aşılanması gerektiğini söyledi. Başkan Ömer Duman, “Sivil toplum kuruluşlarının kamu kurumları ile ortak hareket etmesiyle, daha güzel çalışmalara imza atılacağı kanısındayım. Bu çalışmanın herkese örnek olmasını istiyorum” diye konuştu.

TERZİLER ODASI YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 13:44:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 17:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?