1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'The İmam' emekli oldu

Emekliye ayrılan Antalya’nın ‘The İmamı’ lakaplı Ali Aydoğmuş, arkadaşlarına İslam’ı sevdirmeleri için projeler üretmelerini söyledi

Korkuteli ilçesinde yaptığı farklı uygulamalarla adından Antalya’nın ‘The İmamı’ diye bahsedilen Sanayi Cami İmam Hatibi Ali Aydoğmuş, emekliliği için düzenlediği veda yemeğinde meslektaşlarına İslam Dini’ni sevdirmeleri için yeni proje üretmelerini söyledi.

Korkuteli’nde görev yaptığı süre içinde yaptığı farklı uygulamalarla ulusal basında hakkında çıkan haberlerden dolayı adı ‘The İmam’ filmindeki karakterle özdeşleşen Sanayi Cami İmam Hatibi Ali Aydoğmuş, emekliye ayrılması vesilesi ile din sanayi esnaflarına ve din görevlisi arkadaşlarına bir yemek verdi.
Korkuteli Özel Refet Bey Erkek Öğrenci Yurdu’nda verilen yemekte arkadaşları ve cami cemaati İmam Aydoğmuş’un cemaatle olan diyalogunu anlattı..

Yemeğin ardından konuşma yapan Sanayi Kooperatifi Başkanı İsmail Çil bir konuşma yaptı. Başkan Çil, “Ali Hoca renkli kişiliği ile İslamiyet’in şen şakrak yönünü göstererek cemaate hem camiyi hem kendisini sevdirdi” dedi.

Veda programa katıldıkları için, cemaate ve meslektaşlarına teşekkür eden İmam Aydoğmuş, din hizmetlerinde emekliliğin olmadığını söyledi. Aydoğmuş,”Genç nesil imam arkadaşlarımın önünü açmak için görevi devrettim. Din hizmetleri ile ilgili çalışmalarımız cami cemaatimiz ve esnaf arkadaşlarla devam ediyor. Hafta sonu cemaatimizi Antalya-Kemer’e geziye götürüyoruz. Cemaatimizi teleferiğe bindireceğiz” diye konuştu.

Daha sonra sanayi esnafları, Aydoğmuş’a hazırladıkları plaketi, Müftü vekili Cebeci verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?