1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

THK'dan gıda yardımı

Türk Hava Kurumu(THK) Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımına başlıyor. THK Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, kurban bayramında vekaleten kesilen kurbanların etlerinden yapılan kavurmaları ilçede mahalle muhtarlarının belirlediği ailelere verileceğini söyledi.

Antalya Korkuteli’de THK'nin, Et ve Balık Kurumu ile yaptığı anlaşma çerçevesinde hijyenik ortamlarda hazırlanan kavurmalar THK Korkuteli Şubesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılıyor. Yapılan gıda yardımı konusunda bilgi veren THK Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca şunları söyledi:

“Kurumumuza vekalet olarak gönderilen kurbanlar Et ve Balık Kurumu ile yapılan anlaşma çerçevesinde hijyenik ortamda hazırlanarak kavurma haline getirildi. Etlerin bir kısmı ise kesilerek taze et olarak dağıtıldı. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de bulunan yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere bizlere toplam 190 kilogram ağırlığında özel olarak hazırlanmış her biri 800 gramlık kutular içerisinde kavurma gönderildi. Bunların dağıtımlarını hassasiyet içerisinde gerçekleştireceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 12:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?