7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

THK'dan model uçak kursu

Türk Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şube Başkanı Abdullah Çelik, "İlçemizde uzaktan kumandalı, radyo kontrollü model uçak kursu verilecek" dedi. 

Abdullah Çelik, THK Genel Başkanlığı tarafından Eskişehir, Ankara ve İzmir'de havacılıkla ilgili tüm alanları kapsayan ücretli ve ücretsiz kursların düzenleneceğini söyledi. Kurslara ücretsiz katılmak isteyenlerin, kontenjanlar sınırlı olduğu için bir an önce kayıt yaptırmaları gerektiğini söyleyen Çelik, "Ücretsiz kursa katılacak olan vatandaşlarımız müracaat için THK şubelerine başvurabilir veya 572 46 01 nolu telefonu arayabilirler. Ücretli kurslar için müracaatlar ise 0 312 222 48 40 nolu telefona yapılacaktır" dedi. 

Gazipaşa'da düzenlenecek olan kurs hakkında bilgi veren Çelik, "5-15 Haziran 2007 tarihleri arasında Gazipaşa'da ilk defa uzaktan kumandalı, radyo kontrollü model uçak kursu verilecek. İlçemizde açılacak olan kursun kontenjanı 15 kişi olacak. Şu ana kadar 10 kişi müracaat etti. Başvuru çok olursa ikinci bir kurs daha açabiliriz. Kursa katılmak isteyenler için hiç bir sınırlama yok. Memurundan çiftçisine kadar herkesi kursa davet ediyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 21:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?