22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

THK'den muhtarlara teşekkür belgesi

Antalya'nın Finike ilçesinde Türk Hava Kurumu'na (THK) deri toplama faaliyetlerine yardımcı olan köy muhtarları ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personele teşekkür belgesi verildi.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda deri toplama faaliyetlerinde başarı gösteren Finike ilçesinden 6 köy muhtarı ve 2 personele Finike Kaymakamlığında düzenlenen törenle başarı belgeleri verildi.

Törene THK'nin Kumluca Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı olan Aziz Atıcıoğlu da katıldı. Törende köy muhtarları Mustafa Demirel, Adnan Gökbelen, Kemal Göçgel, Mehmet Tozlu, Mustafa Çalışkan, Ramazan Türkdil ile Finike Orman İşletme Müdürlüğü personeli Adnan Parlakdağ ve Turunçova Belediyesi işçisi Sadettin Karataş'a teşekkür belgelerini Finike Kaymakamı İlhami Aktaş verdi.


Tören sonrası Finike Kaymakamı İlhami Aktaş, deri toplama faaliyetlerinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan köy muhtarlarına ve personele teşekkür ederek gelecek yılda daha yüksek bir başarı beklediğini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 12:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?