1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

THK'nın deri geliri Yılmaz'a verildi

Türk Hava Kurumu İlçe Başkanı Durali Kolak, deri bağırsak geliri para çekini kaymakama verdi.

Türk Hava Kurumu Başkanı Durali Kolak ve Yönetim Kurulu Kaş Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfın 2007 yılı 2’inci dönem deri, bağırsak geliri vakıf payı olan 40 bin 26Lira 83 kuruşluk temsili çekti. Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz’a makamında düzenlenen törenle verdi.

Törene Kaş Türk Hava Kurumu İlçe Başkanı Durali Kolak, Başkan Yardımcısı Ramazan Çetin, Mehmet Öztürk, Mehmet Zorlu ve Hasan Çalışkan katıldı.
Türk Hava Kurumu İlçe Başkanı Durali Kolak Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz’a temsili çeki verirken yaptığı konuşmada” Elimde gördüğünüz 40 bin 26 Lira 83 Kuruşluk temsili çeki Kaymakam Süleyman Yılmaz’a veriyorum. Çekin karşılığı olan para Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın hesabına yatırılmıştır” dedi.

Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz yaptığı konuşmada” Türk Hava Kurumu halktan topladığı fitre, zekat, deri ve bağırsak paralarından Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına belli bir oranda pay veriyor, bizde bu paraları yine halka yardıma muhtaç, fakir vatandaşlara veriyoruz. Halkın parası yine halka gidiyor. Bu hayırlı ve önemli organizasyonda emeği geçen tüm yöneticileri kutluyor, başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?