21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tinerci dehşeti devam ediyor

Antalya’da tinerci oldukları tahmin edilen 2 kişi, gece boyunca şehrin en işlek caddelerinde 3 ayrı gasp olayına karıştı. Edinilen bilgiye göre, gaspçılar ilk olarak dün saat 22.00 sıralarında Antalya Lisesi önünde S.C (23) isimli üniversite öğrencisi şahsın önünü kesti.

Bıçak zoruyla cebindeki telefon ve bir miktar parasını istediklerini belirten S.C, "Bana bıçağı doğrulttukları zaman, aklıma İstanbul’da telefonunu vermediği için öldürülen genç geldi. Ben de cebimdekileri verdim’’ dedi. S.C olayın ardından hemen durumu polise bildirdi.


İlk olaydan yarım saat sonra Muratpaşa Camii önüne gelen yine aynı kişiler olduğu sanılan iki şahıs, bu kez de durakta dolmuş bekleyen ve müzisyenlik yapan S.U’yu (25) şahsı bıçak zoruyla tehdit etti. S.U, "Biraz daha fazla dirensem beni bıçaklayacaktılar’’ diyerek, cep telefonunu ve 12 milyon parasını verdiğini belirtti.


Yaşanan olayların ardından bu kez de Muratpaşa Belediyesi önüne giden yine aynı eşkale sahip iki şahıs, burada da evine gitmekte olan T. isimli şahsı bıçak zoruyla arka sokağa çekerek cebindekileri boşaltmasını istedi. T. biraz direnip polis çağırınca da tinerci gençler kayıplara karıştı.

Olayların ardından çevreyi ablukaya alan polisler, üzerinde kırmızı eşofman bulunan bir tinerciyi yakalayarak göz altına aldı. İsmi açıklanmayan tinercinin olayı gerçekleştiren şahıslardan birisi olduğu tahmin edilirken, ekipler kayıplara karışan ikinci şahısı arıyor.

antalya
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 10:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?