21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

TOBB ve ATSO'dan Ramazan yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, Ramazan Ayı ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla 500 aileye gıda yardımında bulunurken, ilköğretim okullarında okuyan Bin 620 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı .

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Selçuk ve Enver Barış, Yeni Hal bölgesindeki 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na giderek, burada ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı dağıttı. ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra yine aynı bölgede oturan vatandaşlara Ramazan dolayısıyla hazırlanan gıda paketlerini verdi.

Her eğitim döneminde TOBB ve ATSO olarak, ilköğretim seviyesinde öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine destek vermeye çalıştıklarını belirten ATSO Başkanı Kemal Özgen, ATSO Başkanı Özgen, geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptıklarını belirterek, bu yıl 50 okulda bin 620 öğrenciye ayakkabı yardımı yaptıklarını söyledi.

Bunun yanında yine Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla 500 ailemize gıda yardımında bulunduk diyen Özgen, ATSO olarak sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak yardımlarımızı bundan sonrada sürdüreceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 17:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?