21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

TODOSK'dan Evcilmen'e ziyaret

Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i makamında ziyaret etti. TODOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şimşek ve beraberindeki heyet, Başkan Evcilmen'e bugüne kadar yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür etti. 

TODOSK Yönetim Kurulu Başkanı Şimşek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in sporcu kimliği ile kendilerine sahip çıktığını ve yer verdiğini belirtti. Şimşek, “16. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bu yıl mekan sorunları yaşadık. Ancak Sayın Evcilmen'in Bahçelievler kapalı pazar yerinde bizlere tahsis ettiği yer bizi büyük bir sıkıntıdan kurtarmıştı. Şimdi kendisini yeni binamızın açılışını yapmaya bekliyoruz.” dedi. 

Spora ve sporcuya önem veren Başkan Evcilmen'e, doğa sporuna gönül vermiş biri olarak teşekkür ettiklerini anlatan TODOSK Başkanı Şimşek, kendisini günübirlik yürüyüşlerde aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını vurguladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'de TODOSK'un doğa sporlarına gönül verenlerin bir arada olduğu önemli bir spor kulübü olduğunu söyledi. Başkan Evcilmen, “Ben dağcı değilim ama yürüyüş günlük yaşamımda önemli yer tutuyor. Sorunlarını yakından bilen bir insanım. Belediye olarak spor kulüplerine olanaklarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2006 Pazar 11:47:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?