1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tokatspor Antalya'dan ayrıldı

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'nın Alanya ilçesinde kampta bulunan Tokatspor, Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşma için Ankara'ya gitti.

Tokatspor altyapı sorumlusu ve kafile başkanı İsmail Savaş, Alanya kampı süresince harhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyleyerek, Ankaragücü ile oynayacakları kupa maçı için Ankara'ya hareket ettiklerini belirtti.

Kupada Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Savaş, "Tokat halkına Fenerbahçe'yi izlettireceğimiz için sevinçliyiz. Tokat halkı, Fenerbahçe maçına kilitlendi. Hiçbir taşkınlığa müsaade etmeyecğiz. İyi bir maç olacağına ve Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum.

Maçın 1-0 bizim galibiyetimizle biteceğine eminim" diye konuştu.
Teknik Direktör Namık Altunsoy ise, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Alanya kampını tamamladık. Kupada Ankaragücü ile karşılaşacağız. Sahayı tanıma açısından 2 gün önceden Ankara'ya hareket ediyoruz. Çalışmalarımız iyi geçti. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçıyla ilgili soru üzerine Altunsoy,

"Ankaragücü maçını daha fazla önemsiyorum. Çünkü Ankaragücü maçından alacağımız iyi bir sonuç, tüm Türkiye'nin bizim maçımıza kilitlenmesine neden olacak. Ankaragücü maçını kazanırsak tüm güzler Fenerbahçe ile oynayacağımız maça yönelecek. Şehrimizin tanıtımı ve vitrine çıkması açısından bu maçlar çok önemli. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü, caimayi Tokat'ta ağırlamak bizim için ayrıcalık. Bundan sonraki dönemlerde böyle bir fırsat olur mu olmaz mı bilmiyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı Mahmut Hoşgiz de, Alanya kampının kendileri açısından verimli geçtiğini söyleyerek, "Ortam ve hava şartları iyiydi. Hafta içerisinde kupada karşılaşacağımız Ankaragücü Süper Lig takımı, ama biz rakibimizden çekinmiyoruz. Ankara'ya puan için gidiyoruz, iddialıyız. Fenerbahçe maçına da kendimizi psikolojik olarak hazır hissediyoruz" dedi.

Kamp döneminin iyi ve yorucu geçtiğini ifade eden Taner Savut ise "Hedefleri olan bir takımız. Fenerbahçe maçı, Tokat halkının keyif alması gereken bir maç. Bu maçta alacağımız sonuç o kadar önemli değil bizim için" dedi.

Futbolculardan Fatih Ciminli de, kupada karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenerek, adlarından söz ettirmek istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 15:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?