1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tolunay moral depoluyor

TRT Caddesi’nde AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile birlikte esnafları ziyaret eden AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Tolunay, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tolunay’a destek sözü verdi.
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, esnaf ziyaretlerinde moral depoluyor.

Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyen Tolunay, yıllardır esnafın içinde olan birisi olarak sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Milletvekili Abdurrahman Arıcı da, şu an esnafın içinde bulunduğu sıkıntının dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden kaynaklandığını, hükümetin gerekli tedbirleri aldığı için krizi en hafif atlatan ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söyledi.

Muratpaşa Bölgesi’ni karış karış gezerek vatandaşların ve esnafın belediyeden beklentilerini alan Tolunay, “Biz, Muratpaşa’ya hizmet için yola çıktık. Falezler üzerinde birkaç mahalleye değil, Muratpaşa’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceğiz. Mahallelerimizin sorunlarını tespit ettik, çözümü konusunda projelerimiz hazır. Halkımızın, esnafımızın vereceği destekle, Muratpaşa’nın çözülmez gibi görünen sorunlarını, Büyükşehir, Hükümet desteği ile çözeceğiz” dedi.

Arıcı ve Tolunay, esnaf ziyareti sırasında çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çocuklar, Arıcı ve Tolunay’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Tolunay, ziyaretler sırasında bazı çocuklara oyuncak da hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?