1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tolunay'ın çalışmaları tam gaz

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti Muratpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, tempoyu artırdı. Tolunay, bir günde 3 ayrı mahalle miting düzenledi.

Muratpaşa Evimiz sloganı ile AK Parti’den Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olan Orhan Tolunay, seçimlerin yaklaşması ile birlikte tempoyu iyice artırdı. Bir günde 3 ayrı mahallede miting düzenleyen Tolunay, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Muratpaşa’nın sorunlarını tespit ettiklerini ve çözümü konusunda projelerinin hazır olduğunu belirten Tolunay, 56 mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi.
Gebizli Mahallesi’nde meclis üyesi adayları ile birlikte halkla buluşan AK Parti Muratpaşa Belediyesi Başkan Adayı Orhan Tolunay, Muratpaşa Bölgesi’nde sadece birkaç mahalleye hizmet götürüldüğünü arka mahallelerin unutulduğunu belirtti. Gebizli Mahallesi’ne modern hizmeti getireceklerini belirten Tolunay, “Buralar unutulmuş mahalleler. Eşit hizmet anlayışı ile tüm mahalleleri, Lara Bölgesi’ndeki mahalleler gibi kalkındıracağız” dedi.

İkinci toplantısını Doğuyaka Mahallesi’nde gerçekleştiren Tolunay, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Doğuyaka Mahallesi’nin yıllardır imar sorunu olduğunu belirten Tolunay, “Büyükşehir Belediyesi, 1/5000’lik planları yaptı. Şimdi top Muratpaşa’da. Muratpaşa Belediye Başkanı, zayiatın yüzde 60 olacağını söyleyerek, planı yapmadı. Önce plan zayiatının yüzde 60 olduğunu söyleyen mevcut başkan, şimdi aynı planı yüzde 45’le yapacağını söylüyor” diye konuştu.

Mevcut Başkanın bu bölgeye plan yapmak gibi bir niyetinin olmadığını ifade eden Tolunay, “Sizin çözümünüz bizde. Biz Doğuyaka’nın da içinde bulunduğu 11 mahallenin planını yüzde 45 zayiatla yapacağız” dedi. Toplantıya katılan Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de, burada maydanoz, dere otu yetiştirmek zorunda bırakıldıklarını belirterek, “Halkımızın kafası karıştırılmak isteniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı planda, zayiatımız yüzde 45 olacak” dedi.

Bayındır Mahallesi’nde de halkla buluşan Tolunay, Muratpaşa Belediyesi’nin sorunları çözmek yerine bir yerlere havale ettiğini söyledi. Bölgede bulunan kapalı pazarda mülkiyet sorunu çıktığını ifade eden Tolunay, “Mevcut başkan, mülkiyet sorununu çözmek yerine, pazarcılara havale ediyor. Yine Manavoğlu Spor Tesisleri de aynı gerekçe ile kaldırıldı. Biz sorunların çözümü için göreve talibiz. Muratpaşa’daki tüm imar, tapu ve mülkiyet sorunlarını çözerek, Pazar yerleri, spor tesisleri ve parkları halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 17:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?